Kveldstur til Smalgjermenningen

Fellestur

Dato
21. juni kl. 18:30 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Gjerdrum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Vi går fra parkeringen sør for Gjerdrumsgjermenningen, og går nordover på vestsiden av vannet. Vi tar en kort avstikker til den trolske lille fossen som ligger der Midtelva renner ut nord i Gjerdrumsgjermeninngen, før vi fortsetter videre mot Steinkistedammen ved Kirkebygjermenningen.

Etter å ha krysset den, går vi videre nordover på østsiden av Kirkebygjermenningen, og over gangbrua mellom Smalgjermenningen og Kirkebygjermenningen. Der spiser vi niste og bader, der Øyungselva renner ut i innsjøen.

Vi nyter sommerkvelden her i ca. 45 minutter før vi setter kursen hjem, samme vei som vi kom. Tur-retur er til sammen 4,6 km.

Dato: Tirsdag 21.06.2022 kl. 18.30 – 21.00.

Oppmøtested:

  1. Lysdammen parkering kl. 18.15 for dem som ønsker å sitte på herfra til parkeringen ved Gjerdrumsgjermenningen. Gi beskjed til turleder på forhånd, dersom du ønsker dette.
  2. Parkeringen ved Gjerdrumsgjermenningen kl. 18.30. NB: Det koster bompenger å kjøre lenger enn til parkeringen ved Lysdammen. OBS: Ingen/svak mobildekning på parkeringen og turen.. 

Kveldstur til Smalgjermenningen

Vi går fra parkeringen sør for Gjerdrumsgjermenningen, og går nordover på vestsiden av vannet. Vi tar en kort avstikker til den trolske lille fossen som ligger der Midtelva renner ut ...

Kontaktinformasjon:

  • Janne Stokken
  • Tlf. 47865045

Turledere:

  • Evelina Lind
  • Ivar Minken
  • Janne Stokken