Avlyst Ferskingkurs i friluftsliv - lørdag & søndag

Kurs

Fra dato
16. oktober kl. 10:00
Til dato
17. oktober kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangør
Gjerdrum Turlag
Turområde
Akershus Øst, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga. manglende turledere må vi dessverre avlyse kurset vårt. Vi håper å kunne gjennomføre kurset til neste år igjen.

Dette er et praktisk kurs for deg som vil lære mer om friluftslivet, både for deg som har gått litt på tur før og for deg som er helt nybegynner. Dette er et praktisk kurs der deltakerne selv skal få prøve seg på bålfyring, matlaging ute, bruk av primus, kart, kompass og turplanlegging. Man lærer også om bekledning, pakking av dagstursekk, allemannsretten, stier og merking, spørløs ferdsel, overnattingstur og telt, og DNTs hytter og tilbud. Etter endt kurs får man kursbevis og en fin håndbok i friluftsliv.

Kurset går over 2 dager, både lørdag og søndag på dagtid (ingen overnatting).

NB! Slik gjeldende smittevernsregler er per i dag er våre turer og kurs kun tilgjengelig for innbyggere bosattt i Gjerdrum kommune. Vi oppdaterer evt. endringer her så fort lokal smittevernsforskrift blir justert.

Ferskingkurs i friluftsliv - lørdag & søndag

Dette er et praktisk kurs for deg som vil lære mer om friluftslivet, både for deg som har gått litt på tur før og for deg som er helt nybegynner. ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Kine Larsen Kolstadmoen