Avlyst Kveldstur på ski i Romeriksåsen

Fellestur

Dato
4. mars kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangør
Gjerdrum Turlag
Turområde
Akershus Øst, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga. for få påmeldte.

Ta med kveldsmaten på skitur og bli med på en rundtur i Romeriksåsen. Vi møtes på p-plassen ved bommen til Ringdalsveien i Gjerdrum almenning og legger ut på skitur til Ringdalskoia. Der fyrer vi opp bålet og inntar kveldsmaten før vi går tilbake samme vei. Ved dårlig skiføre forsøker vi å gjennomføre turen til fots. 

Gjeldende smittevernregler gjør at kun innbyggere i Gjerdrum kommune kan delta på våre turer nå. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.helsenorge.no/koronavirus

Kveldstur på ski i Romeriksåsen

Ta med kveldsmaten på skitur og bli med på en rundtur i Romeriksåsen. Vi møtes på p-plassen ved bommen til Ringdalsveien i Gjerdrum almenning og legger ut på skitur til ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anne-Margit Bråtveit
  • Evelina Hoppa